Fatih Terim yıllardır teknik direktörlük yapıyor. Euro 2008’deki Almanya maçı dışında bu kadar sakatlık yaşayan bir Fatih Terim takımı hatırlamıyoruz. Sadece antrenman yöntemleri değil mesele. Mental, pskolojik veya ikisi birden bir sıkıntı var. Dün sahaya çıkan kadro beklentileri kısıtlı bir kadroydu. Gol yememek çok önemliydi. Ahmet Çalık’ın oyuna girmesi maçı bitirdi. Bu maçın yaşanacağı Schalke maçından belliydi. Cuma günkü derbi öncesi kaç sakat iyileşecek merak konusu.

Son iki maçla ilgili konuşmak gerçekten çok zor. Donk santrafor bölgesinde en verimli oyuncu. Sinan geçen senenin çok uzağında, Eren zaten sürekli sakatlanmaya başladı. Orta sahada Selçuk tamamen artık verimsiz gözüküyor. Maçtaki tek ihtimal Donk’a atılacak yüksek toplara kalmıştı. O yüksek toplardan kaçırması zor gol pozisyonları da çıktı ama gol vuruşuna hazır bir oyuncu topluluğu bile yoktu. Geçen seneki şampiyonluğun önemi daha çok anlaşılacak. Çok abartılacak bir kadro yok işte ortada. Gomis’in yerine golcü de gelmeyince sonuca ulaşmakta güçlük çeken bir Galatasaray görüyoruz.

Yine bir Cumhuriyet Bayramı gününde daha beraberiz. 2 askerimizindonarak hayatını kaybetmesi sonrası 29 Ekim’e giriş yapmak çok üzücü ve çok sinie bozucu. Bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Cumhuriyet’in kolay gelmediğini hepimiz biliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı tekrar tekrar saygıyla anıyoruz. Teşekkür ediyoruz.