Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray'da devre arasıyla birlikte takıma dönen Martin Linnes ve Emre Akbaba, Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de başlıyorlar. Galatasaray'ın son antrenmanında hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Falcao da Sarı-Kırmızılılar'ın en önemli gol umudu olacak. 

Fatih Terim, Emre Mor'un golün iptal edilmesinin ardından çok sinirlendi ve maç bitmeden direkt olarak soyunma odasına gitti. MAÇ sonucu: Rizespor 1-1 Galatasaray

ÖZET Çaykur Rizespor 1 - 1 Galatasaray Maç Özeti İzle (Goller)

Maç ÖZETİ BURADA OLACAK TIKLAYIN

Maç başladı.

13. dakikada Galatasaray'ın baskı kurmaya çalıştığı bölümde Çaykur Rizespor, sağ kanattan Boldrin ile hızlı geldi. Onun sol kanada aktardığı topta Samudio, ceza sahası dışı sol çaprazdan vuruşunu yaparken top, direk dibinden dışarı gitti. 

25. dakikada Galatasaray, ceza sahası sol çaprazından bir serbest vuruş şansı yakaladı. Tehlikeli olabilecek noktadan Falcao'nun yaptığı vuruş, Rizespor barajından döndü. 

GOL | 38. dakikada Rizespor'da Melnjak'ın sol kanattan yaptığı güzel ortaya arka direkte gelişine çok şık bir vuruş yapan Boldrin topu ağlara gönderdi: 1-0.

GOL | 39. dakikada Feghouli'nin sağ kanattan yaptığı ortaya penaltı noktasında gelişine Emre Akbaba da çok şık bir vuruş yaptı ve skoru eşitlemeyi başardı: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.