SON BÖLÜMDE NELER OLDU? (559.BÖLÜM)

Mesut nikah için anlaştığı mekanla zam yüzünden sorun yaşar. Kısa sürede yeni bir yer bulmaları gerekmektedir. Mesut’un aklına Gazi’nin Yeri gelir. Mazlum karşı çıkar. Kendi elleriyle Selin’i, Mesut’a vermeye yanaşmaz; ancak, nihayet büyük gün gelip çatar. Herkeste tatlı bir telaş içinde nikaha hazırlanmaktadır. Arda, Başak’a olan ilgisini gizlemez ve Başak’ı nikaha davet eder. Başak başta şaşırır ve komik bir şekilde reddeder. Arda’da bu duruma bozulur. Ayrıca Engin’de bu ilgiyi fark etmiştir.

ARKA SOKAKLAR 559.BÖLÜM FULL İZLE

(Bölüm bitiminden hemen sonra video burada olacak)

ARKA SOKAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizide sıklıkla İstanbul’un Taksim bölgesi tercih ediliyor. Bölgenin araç trafiğine kapalı olması ve çekimler için elverişli olması da tercih sebebi oluyor. Özellikle gece çekimlerini Taksim’de gerçekleştiren yapım, aksiyon sahnelerini sıklıkla bu bölgede gerçekleştiriyor.

Daha önce Diyarbakır ilinde de çekimleri yapılan dizi, 2017-2018 sezonunda bambaşka bir bölgede izleyicilerle buluşuyor.2017 yılında Arka Sokaklar dizisi nerede çekildi sorusunun cevabı, dizinin senaryosunda yatıyor. 12. Sezon itibariyle dizinin senaryosunda bir takım yenilikler meydana geliyor. Dizinin cesur polis karakteri Mesut’un terörle mücadeleye girmesiyle farklı bir boyut kazanan senaryo için farklı mekanlar kullanılmaya başlanıyor.