27 Aralık’ta Netflix platformunda izleyicilerle buluşan Atiye dizisi büyük bir beğeni kazanmıştı. 190 ülkede yayınlanan dizinin dönüşlerinden çok memnun olduklarını belirten Mehmet Günsür bir de müjde verdi.

Beren Saat, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger ile birlikte başrolde yer alan Mehmet Günsür, dizinin 3. sezonunun da çekileceğini açıkladı. İlk sezonunun yayınlanmasının ardından, 2. sezonun çekimlerinin de tamamlandığı bilgisi gelmişti. 2. sezon ne zaman yayınlanacak henüz bilinmiyor. Ancak Atiye dizisinin 3. sezonunun da olacağı müjdesini Mehmet Günsür verdi.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin galasında kameralara konuşan Mehmet Günsür, “Mutluyuz tabii ki herkes beğendiği için ve böyle geri dönüşler aldığımız için. Sadece Türkiye’de değil tabii ki, Netflix gibi 190 ülkeden mesajlar geliyor.O yüzden de çok mutluyuz, sanıyorum Netflix’te çok mutlu. Pek yakında 3. sezonu çekmeye başlayacağız” diye konuştu.

Dizide Cansu olarak izlediğimiz Melisa Şenolsun ise gelen iyi tepkilerden çok mutlu olduklarını ifade etti ve 3. sezon çekimlerinin Mart ayında başlayacağını belirtti.

ATİYE 1.SEZON İLK 8 BÖLÜM İZLE BURADAN NETFLİX ÜYELİĞİ AÇABİLİRSİNİZ.