Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Azize 3.bölüm ile bugün Kanal D ekranlarına geliyor. Kanal D'nin sevilen dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar damga vurmaya devam ediyor. Azize dizisi severler ‘’ Azize yeni bölümde neler oluyor?’’ ve Azize 3. Bölüm izle şeklinde aramalar yapıyorlar.

Azize 3. Bölüm Kartal gerçekleri öğreniyor, Azize ile yakınlaşıyor!

Azize misin? Melek mi?

AZİZE 3.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kartal, Azize'yi savunuyor. Azize kardeşinin iyileşeceğini düşünür ancak Azize'yi farklı bir son beklemektedir. Balkan'ın başına gelenler başta Kartal olmak üzere herkesin kendisini sorgulamasına sebep olur. Kartal, Azize ve Balkan arasındaki bağı bulmaya çok yaklaşmıştır. Öte yandan Azize'nin üzerine gelen herkes Kartal'ın hışmıyla karşılaşır.

AZİZE 2. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Azize'nin Balkan'ı bıçakladığı anda başına silah dayanır. Silahı Azize'nin başına dayayan ise Balkan'ın karısı Yıldızdır. Azize korku dolu anlar yaşarken, Okan komiser Alpanların evine baskın yapar. Kartal'ı almak isteyen Okan, karşısında İskender Alpan'ı bulur.

Alpanlar ve Okan komiser yıllar sonra bir kez daha karşı karşıya gelir. Okan'ın silahı Kartal'a kaldırmasıyla herkesin yüreği ağzına gelir. Azize ise bir şekilde Yıldız'dan kurtulmayı başarır. Yıldız, elinde silahla Azize'nin izini sürer. Tam bu sırada Balkan'ın kanlar içinde yerde yattığını gören Alpanlar büyük panik ve korku yaşar. Okan ise Balkan'ı bıçaklayanın Azize olduğunu tahmin eder ve Alpanlardan önce Azize'yi bulmalıdır.