Melek, ayrı eve taşınma konusundaki kararlılığını sürdürür. Halil, arkasından iş çeviren ailesine karşı önlemini alıp nişan oyununun önüne geçebilecek mi? Hafız'ın yorgun yüreği herkesi endişelendirmiş, tüm sevenleri gelecek iyi haber için dua etmektedir. Kendisi ve çocukları için temiz bir sayfa açmaya çalışan Melek huzura kavuşabilecek mi?

13 bölümü deviren Benim Adım Melek, heyecanın zirvede olacağı 13. yeni bölümü ile 18 Aralık akşamı ekranlarda. Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Benim Adım Melek 13. bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm izle, Benim Adım Melek canlı izle, Benim Adım Melek 18 Aralık bölümü izle, Benim Adım Melek 13. bölüm fragmanı, Benim Adım Melek yeni bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde.

BENİM ADIM MELEK 13. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

BENİM ADIM MELEK 11.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Olan bitene dur diyemeyen Seyitali, öfkesine yenilip senelerin düzenini kökünden sarsmayı göze alır. Cumali ise Melek ve Halil'in yeniden bir araya gelmesine engel olmak için verdiği kararla herkesi şok eder. Şirhanlar ve Karadağlar arasındaki gerginlik gün be gün artarken, Ömer ve Defne aşkın her şeyin üstesinden geleceğine inanmayı seçerler.