Melek pastanın mumlarını çocuklarıyla birlikte üfleyebilecek mi? Hafız'ın ölümü herkesi derinden sarsarken bıraktığı vasiyet iki ailenin yeniden gerilmesine mi sebep olacak, yoksa söylenen son söz üzerine başka bir söz söylenmeyecek mi? Alpay arkasına Kenan'ın gücünü almış oyunlarına devam ederken, çocuklarının kararı Melek'i nasıl bir çıkmaza sokacak? Yeni hayallerle pastanede çalışmaya başlayan Melek'i gerçeklerle yüzleştiğinde neler bekleyecek?

14 bölümü deviren Benim Adım Melek, heyecanın zirvede olacağı 14. yeni bölümü ile 25 Aralık akşamı ekranlarda. Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Benim Adım Melek 14. bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm izle, Benim Adım Melek canlı izle, Benim Adım Melek 25 Aralık bölümü izle, Benim Adım Melek 14. bölüm fragmanı, Benim Adım Melek yeni bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde.

BENİM ADIM MELEK 14. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

BENİM ADIM MELEK 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Olan bitene dur diyemeyen Seyitali, öfkesine yenilip senelerin düzenini kökünden sarsmayı göze alır. Cumali ise Melek ve Halil’in yeniden bir araya gelmesine engel olmak için verdiği kararla herkesi şok eder. Şirhanlar ve Karadağlar arasındaki gerginlik gün be gün artarken, Ömer ve Defne aşkın her şeyin üstesinden geleceğine inanmayı seçerler.