Dizi Severler ''Benim Adım Melek 16. bölüm izle'' ve BEnim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? sorgusunu aramaya şimdiden aratmaya başladı. Peki yeni bölümde neler olacak? Melek sağlığına kavuşacak mı? Meryem duyduklarından sonra ne yapacak? Karşınızda Benim Adım Melek 16. bölüm özeti.

BENİM ADIM MELEK 16. BÖLÜM İZLE;

Benim Adım Melek 16.Bölüm Özet

Çocuklarının düzeni ve mutluluğu için sağlığını geri plana iten Melek için artık yolun sonu mu? Meryem, duyduklarından dolayı şaşırmış ve ne yapacağını bilemez haldedir. Halil, Melek’in sağlığından endişe duyarken yüreğinin sesini duyabilecek midir? Gelişmeler Halil’in Meryem’le çizdiği yolda değişikliğe gitmesine sebep olacak mıdır?

Annesinin neyi olduğunu anlamaya çalışan Kerem, öfkesini Ömer’den çıkarmaya çalışır. Defne’nin bencil yüzü Funda’nın dolduruşlarıyla bir kez daha ortaya çıkıp herkesi üzecektir. Defne, girdiği yoldan geri dönecek midir?

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT 1'de

Konu:  Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.