Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde neler olmuştu, yeni bölümde karşımıza neler çıkacak? Tüm detaylar haberimizde...

64.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Not: Yeni bölüm bittikten hemen sonra video yüklenecektir...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fekeli, Demir’in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak ister. Ancak elbette Demir, onu dinleyemecektir. Şehirde yine kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar’ı da harekete geçirir. Hünkar, tüm Adana ahalisini arkasına toplayarak, şehir kulübündeki çok önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, adeta Çukurova’nın geleceğine yürürler. Fekeli de, gizli bir gurur ile Hünkar’ı izlemektedir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cezaevinden çıkmış olsa da Demir'in gözündeki cezasını şimdi konakta çekmeye devam eden Züleyha, hala evlatlarına hasret! Demir, çocuklarını saklamaya da Züleyha'yı cezalandırmaya da devam ediyor! Demir'in, "Züleyha'nın evde hizmetli olarak kalması" emrine Hünkar bile karşı duramadı.

ZÜLEYHA, MÜJGAN'IN ÖLÜM TUZAĞINDAN SAĞ ÇIKACAK MI?

Gece çöpü çıkarmaya gittiğinde Müjgan'ın silahı ve kendisi için kurduğu darağacı ile burun buruna gelen Züleyha, ilmeği boynuna geçirecek mi? Müjgan, Yılmaz'la arasındaki en büyük engeli ortadan kaldırmak için katil olmayı göze alacak mı?

Hünkar, Züleyha'yı korumaya çalıştıkça öfkesi artan Demir, annesine son darbeyi vuracak. Hünkar, Demir'i torunlarını anneleriyle kavuşturmaya ikna etmeye çalışırken, anne-oğul arasındaki uçurum bir kat daha açılacak!