Fox tvnin sevilen dizisi Ferhat ile şirin 2 haftadır yeni bölümü yayınlanmıyor. Ferhat ile şirin dizisinin fragmanı da yayınlanmayınca dizinin Final mı yapacak bitecek mi soruları dizi severlerin aklına geliyor. 

PEKİ FERHAT İLE ŞİRİN FİNAL MI YAPACAK?

6. bölümü ile final yapacağı kesinleşen Ferhat İle Şirin dizisinden Işıl Yücesoy ayrıldığını açıkladı. Deneyimli oyuncunun hayat verdiği Hayriye karakteri senaryo da çok geri kalmıştı. Işıl Yücesoy bile Ferhat ile Şirin dizisini yarı yolda bırakması Ferhat ve Şirin dizisinde işlerin ne kadar kötüye gittiğinin de en önemli göstergesi.Dizi yüksek ihtimal 6 bölüm ile final yapacak.

Ferhat ile Şirin Neden Final Yapıyor?

Ferhat ile Şirin dizisinin final yapmasının arkasında reyting canavarı var. Bir çok eleştirmen Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş’ın dizisi reyting canavarına yenilmez dese de ne yazık ki reytingler ortada. Daha önce ne Cansu Dere ne de Tolga Sarıtaş böyle bir hüsran ile karşılaşmamıştı. Ferhat İle Şirin dizisi ilk bölümde 8. sırada yer almış ve 3.7 milyon izleyici tarafından izlenmişti. Dizinin 6 aralıkta yayınlanan 3. bölümü 2.9 milyon izleyici tarafından izlendi ve 22. oldu. Bu sonuçlar Fox TV’nin çok açık şekilde Ferhat ile Şirin dizisinden zarar ettiğini gösteriyor. Ferhat ile Şirin dizisi ilk 6’ya girmeden ve yaklaşık 4 milyondan fazla izlenmeden zaten Fox TV’den yeni sözleşmeyi kapamazdı.

Ferhat İle Şirin 6. BÖLÜM'de ne oldu?

Hüsrev tarafından vurulan Ferhat'ın hayati tehlikesi devam etmektedir. Cemal, Ferhat'ın hayatında bugüne kadar yaşadığı tüm acıların intikamını almasına yardım etmeye gelmiştir.  Ferhat'ın öldüğünü öğrenen Banu ve Şirin için artık bambaşka bir çatışma başlamıştır. Ferhat, Şirin ve Banu için aşk ve intikam dolu yepyeni bir hayat başlayacaktır.

Ferhat İle Şirin dizinin konusu:

Ahşap işleri yapan sıradan bir marangoz olan Ferhat'ın yolu, hiç ummadığı bir anda aşka, zengin ve karanlık bir dünyaya uzanır. Küçük atölyesinden Kapalı Çarşı'nın tarihi dükkanlarına adım atan Ferhat'ın yolu Karalı Köşk'üne çıkar. Hayatın onu sürüklediği Karalı Köşk'ünün duvarları Ferhat'ın izini sürdüğü geçmişinin tanıklarıdır.

Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir… Onlarınki efsanevi bir aşkın hikâyesi… Bu hikâyede herkesin mutlu olması imkânsız…

Bu aşkın, en büyük trajedisi, aslında yıllar önce nefretle, acı ve intikamla közlenen bir başka aşkın küllerinden alevlenmesi. Aslında her şey yıllar önce yine aşkla başlamıştır… Uğruna canların alındığı, hayatların karartıldığı, ailelerin dağıldığı kötücül bir aşk…