FOX TV'nin final yapacka dizi kadın 79. yeni bölümü bugün ekranlara geliyor. Çektikleri tüm acılardan ve ayrılıklardan sonra Arif ile Bahar tarafında ise her şey yoluna girecek mi? Finale son 3 bölüm kala Arif ve Bahar tarafında neler değişecek? Şirin, yaptığı kötülüklerin cezasını çekecek mi? Kadın yeni bölüm full izle ve Tek parça izle linkleri haberimizde.

KADIN 79. YENİ BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA FOX 

Şirin’in Arif’e her şeyi itiraf etmesi üzerine işler iyice karışır. Arif’in ise şüpheleri boşa çıkmamış ve Şirin ile konuşmalarını kayda almıştır. Artık elinde bir cinayet itirafı bulunan Arif, her şeyi herkese anlatmak için fırsat kollar. Şirin ise Arif’in aldığı ses kaydından habersiz kötülüklerine tüm hızıyla devam etmektedir. Ama sıradaki düşündüğü şey herkesin ona karşı gardını almasına neden olacak ve bu olaydan sonra sinirlerine hakim olamayan Bahar da Şirin’e güzel bir ders verecektir.

Çektikleri tüm acılardan ve ayrılıklardan sonra Arif ile Bahar tarafında ise her şey yoluna girecek mi? Finale son 3 bölüm kala Arif ve Bahar tarafında neler değişecek? Şirin, yaptığı kötülüklerin cezasını çekecek mi?

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU;

Yeni yıla girmeye hazırlandıkları sırada apartmanda duyulan silah sesi herkesi korkutmuştur. Arif’in bu olay sırasında Şirin’in konuşmalarına tanık olması ise onu oldukça şaşırtır. Çünkü Şirin eve giren hırsıza ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf etmiştir. Bu olay aynı zamanda da Bahar’ın Arif’i kaybetmeye dayanamayacağını anlamasına neden olmuştur. Bunu Arif’e itiraf etmesi ise ikisini birbirine daha da yakınlaştıracaktır. Büyük finale son 4 bölüm kala her şey gün yüzüne çıkmak üzeredir. Şirin’in artık yaptıklarına tahammülü kalmayan Arif her şeyi anlatacak mı, yoksa kimse üzülmesin diye sessiz mi kalacak?

DİZİ BİTTİKTEN KISA BİR SÜRE SONRA BURADA OLACAKTIR TIKLA >  KADIN 79. YENİ BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA FOX  

KADIN DİZİSİ KONUSU:

Konu:  "Kadın" iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, fakirliğe ve yaşam mücadelesine kendini siper ederek onları korumayı ve güldürmeyi başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır. Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından beklenmedik şekilde hayatını kaybeden Sarp, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine kapatmıştır. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailenin hayatına yeniden girişi, taşınmak zorunda olduğu yeni mahallesi onun önünde beklenmedik kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini sırtlamış kadınların hayatlarını sade bir gerçeklikle ekrana taşıyor.

KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncular:

Özge Özpinçci (Bahar Çeşmeli),
Kübra Süzgün (Nisan Çeşmeli),
Ali Semi Sefil (Doruk Çeşmeli), 
Hakan Kurtaş: Cem. Bahar ve Ceyda'nın yeni işverenleri.
Feyyaz Duman (Arif)
Bennu Yıldırımlar (Hatice Sarıkadı),
Ayça Erturan (Yeliz Ünsal),
Ece Özdikici (Jale Demir),
Şerif Erol (Enver Sarıkadı),
Seray Kaya (Şirin Sarıkadı),
Ahu Yağtu (Pırıl),
Hakan Karahan (Nezir Korkmaz),
Devrim Özder Akın (Musa Demir),
Gökçe Eyüboğlu (Ceyda),
Gazanfer Ündüz (Suat),
Oktay Gürsoy (Sinan),
Yaşar Üzer (Yusuf),
Melih Çardak (Hikmet),
Sinem Uçar,
Sahra Şaş (Berşan),
Semi Sırtıkkızıl (Tunç),
Kuzey Yücehan (Azmi),
Ahmet Rıfat Şungar (Emre)
Caner Cindoruk (Sarp Çeşmeli),