Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk'in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur. Şeniz planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken, hiç beklemediği anda kendi bombası ellerinde patlayacaktır.

23 bölümü deviren Zalim İstanbul, heyecanın zirvede olacağı 23.yeni bölümü ile 16 Aralık akşamı ekranlarda. Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 23. bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm izle, Zalim İstanbul canlı izle, Zalim İstanbul 16 Aralık bölümü izle, Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul yeni bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 23.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cenk, gözü önünde Nedim ve Cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamaz. Nedim ise varlığını tüm köşke hissettirmek için izleyeceği yol onu istemeden de olsa amcası ile karşı karşıya getirecektir. Şeniz, Karaçayların serveti söz konusu olduğunda, tek bir kuruş dahi vermeye gönüllü değildir ve bu uğurda önündeki tüm engelleri aşacak planını devreye sokar.