FUTBOL

Emre Akbaba: Kulübüme Galatasaray'a gelmek istediğimi belirttim! Adam adam...

Abone Ol

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz imza töreninde, "Biz sevgili Emre'yi düşünüyordum. Nagatomo, Onyekuru, Muğdat'ın da imza törenini düzenliyoruz. Sevgili hocama çok teşekkür ediyorum. İmza törenine önemli bir maç öncesi gönderme nezaketinde bulundu." dedi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Nagatomo Japonya'da çok sevilen bir insan, İnşallah iyi niyet elçisi olarak sizlerle ayrı bir tören yapacağız. Onyekuru çok genç ve önemli bir oyuncu, bize ve futbol dünyasına çok şey katacağına inanıyorum.

Tekrar candan tebrik ediyorum. Adı tartışmalara yol açan güzel kardeşimiz. Muğdat ismi bir sahabedir. Rivayete göre Mersin'de türbesi vardır. Adak adanır orada.

Nagatomo'nun imza törenindeki açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray'la sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Geçen sezon 4 aylık sürede ne kadar büyük bir takım olduğumuzu gördüm. Burada olduğum için çok mutluyum.

Onyekuru'nun imza törenindeki açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray gibi bir kulübe geldiğim için mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Avrupa'nın en iyi takımlarından birisine geldim.

Muğdat'ın imza törenindeki açıklamaları şu şekilde:

Buraya geldiğim için çok mutluyum. 80 milyonda kime sorsanız buraya gelmek ister. Takımıma katkı sağlamak istiyorum.

Emre Akbaba'nın açıklamaları ise şu şekilde:

Buraya gelmemde emeği olan Mustafa Cengiz başkanımıza, Abdurrahim Albayrak'a ve Fatih Terim hocama çok teşekkür ediyorum.

Trabzonspor maçıydı, şampiyonluk kutlaması olmuştu. Drogba gol atmıştı, ben de o maçta o sahada olmak için hayal ettim. Hayalime çok az kaldı. Kulübüme Galatasaray'a gelmek istediğimi belirttim ve burada olduğum için çok mutluyum.

Söyledikleriniz olumsuz bir yön. Ben orada 2 kez şampiyonluk yaşadım. Kulübüme para kazandırmak istiyorumdur. Hiç olumsuz bir şey düşünmedim.

Şampiyonlar Ligi sözü şu şekildeydi. Menajerime sordurdum. 'FFP noktasında sıkıntı olur mu?' diye...

Fenerbahçe ve Başakşehir'de çok büyük kulüpler. Benim gönlüm Galatasaray'dan yanaydı, burada olduğum için çok mutluyum.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, futbolcuların açıklamalarının ardından önemli açıklamalar yaptı. Mustafa Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İnşallah NEF 4 milyon euro'nun hepsini karşılar ve bana sorsanız fazlasını da verirler. NEF için inanılmaz bir moral oldu. Taraftarın olumlu görüşlerinden çok memnun oldular. NEF, tüm Türkiye'ye örnek oldu, sponsorların kaçtığı dönemde NEF bir duruş gösterdi. NEF'ten diğer sporculara da destek olacaklarının sözünü aldık, netleşmiş bir durum yok. NEF'e şunu diyelim, ağanın eli tutulmaz.

Kredilerimiz kısa vadeliyi, 1 yıl içerisinde ödeme şeklindeydi. Biz kısa vadedeki borçlarımızı 4 yıla yaydık.

Abone Ol