Buruk'un öne çıkan sözleri şöyle:

"GENÇLER AYRI MUTLU EDİYOR"

"Özellikle rakibimizin oynayacağı oyunu çalıştık ve buna çalıştık. 3'lü savunmaya karşı nasıl oynamız gerektiğini çalıştık. Çalışmalarımız sahaya yansıdı. Beni en çok sevindiren bu oldu. Bundan sonraki maçımnız Fiorentina'ya karşı, aynı şekilde devam edeceğiz. Oyuncularımız fiziksel olarak da güçleniyor. Bunu istiyoruz. Beni en çok sevindiren akademiden oyuncuların dahada olması. Ben de onlar gibi akademiden çıktım, onları sahada görmek beni ayrı mutlu ediyor."

"LİSTEMİZDE OLAN BİR İSİM"

"Fredrik Midtsjo listemizde olan oyunculardan biri. Görüşmeler devam ediyor. Bir iki oyuncu daha var görüştüğümüz. Bir iki gün içerisinde tam belli olur"

"TRANSFER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

"Başkanımız ve yönetim ellerinden geleni yapıyor transfer için. Büyük bir şans bizim için. Kendi vakitlerini bırakıp, sadece Galatasaray'ı yaşıyorlar. Biz de aynı şekilde diğer hayatımıza bir kenara bıraktık. Transfer çok önemli bizim için."

"EN AZ 3-4 TRANSFER LAZIM"

Biz de çok mesai harcıyoruz ama şu bir gerçek; Her oyuncuyu buraya getiremiyorsunuz. Sizin istediğiniz olmuyor ya da maddi olarak beklentilerini verseniz bile, Türkiye ilk tercihleri olmuyor. Avrupa'da olmamak da bir dezavantaj. Bu nedenle istediklerimiz almakta zorlanıyoruz. İyi oyuncu istiyoruz, emin olduğumuz, direkt katkı yapacak isimleri istiyoruz. O yüzden transfer süreci uzuyor. Ama bunun yanında kendi içimizden de bir sürü ismi çıkartabilir. Bu şekilde de biz ayakta kalacağız. Gelen oyuncular daha çok güçleneceğiz. Elimizdeki isimlere çok güveniyoruz ama bize katkı sağlayacak isimleri kadroya katacağız. Bu orta sahada, ön tarafta, kenarda belki, en az 3-4 oyuncu kadroya katmamız gerekiyor.

"BU HAFTA ÖNEMLİ"

"Bu hafta bizim için önemli. 10 gün içerisinde yapabileceğimizi yapacağız. Yapamazsak transfer dönemi devam ediyor, son güne bırakacak değiliz ama çok farklı seçenekler çıkıyor. İngiltere'den, Almanya'dan, İspanya'dan hiç beklemediğimiz oyuncular çıkabilir. En kısa zamanda 1-2 oyuncu kadromuza katmak istiyoruz."

Ali Ece: "Galatasaray taraftarı Ali Koç'la dalga geçti!" Ali Ece: "Galatasaray taraftarı Ali Koç'la dalga geçti!"

STOPER TRANSFERİ

Luyindama'yı göreceğim antrenman ve maçlarda, o bölgeye takviye düşünüyorduk. Luyindama yeni aramıza katıldı. Bütün oyuncuları gördükten sonra karar vereceğiz.

(Sporx)