FUTBOL

Fatih Terim’i büyük cezadan Tosic kurtaracak

Abone Ol

Detaylar şöyle...

* 36’ncı maddede yer alan “sportmenliğe aykırı hareket” için savunma; “Fatih Terim, sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket etmedi. Tutum ve davranışlarıyla TFF’nin saygınlığını zedelemedi. Futbolun değerini düşüren harekette bulunmadı” denilecek. Terim’in kart görmesine neden olan sözün, “Hakemliği de futbolu da bilmiyorsun” sözleri olduğu hatırlatılacak. Bu sözlerin kırımızı kartı gerektirip, gerektirmediği sorgulanacak. 

* 41’nci maddede yer alan “hakaret" için savunma, “Fatih Terim, ‘ahlaksız’ sözünü haksız kırmızı kart gördüğü için kullandı. Eğer haksız kırmızı kart olmasaydı, hakarette olmayacaktı” denilecek.

* 50’nci maddede yer alan “tedbire uymama" için savunma ise Tosic’le yapılacak. 2017 yılında Beşiktaş’ın Sırp stoperi Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görmüştü. Ancak soyunma odasına gitmek yerine maçı başkasına ait akredite kartıyla saha kenarında takip etmişti. O dönemde 8 ila 24 maç ceza alması beklenen Tosic’e ceza çıkmamıştı. Tüm bunlar hatırlatılacak. Bu maddeden ceza verilemeyeceği iddia edilecek.

Fatih Terim'den yeni tweet

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son göreve gelişinde yaptığı "Nerede kalmıştık..." paylaşımın yıl dönümünde yeni bir paylaşım yaptı.

Sarı-kırmızılı takımla ilgili paylaşımının 3. yıl dönümünde yeni bir paylaşım yapan Fatih Terim "Ve yine biz bize kalmıştık..." ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Abone Ol