FUTBOL

Fatih Terim'i değil Ali Koç'u seçti

Abone Ol

Aslan, dün Lokomotiv maçı için Moskova’ya giderken Başkan Elmas’ın da takıma eşlik etmesi bekleniyordu. Hatta takım uçağındaki yeri bile hazırdı.

Ancak Ali Koç, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in toplantıya katılmayacağını öğrenmesi üzerine Elmas’ı aradı. Kendisinin de toplantıya katılmasını istedi. Elmas, takımla beraber Moskova’ya gitmek yerine apar topar toplantıya katılmak için Riva’ya gitti. Hatta toplantıya da geç katıldı.

TERİM'İN KEYFİNİ KAÇIRDI

Bu durum Terim’in keyfini kaçırdı. Başkan’ın kendileriyle beraber zorlu ve soğuk Moskova deplasmanına gelmesini bekleyen tecrübeli teknik adamın kırgınlık hissettiği öğrenildi.

Son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan yakınlaşmanın Fatih Terim’i rahatsız ettiği biliniyor. Terim, seçimlerden hemen sonra Burak Elmas’ı Fenerbahçe ile yakınlaşma konusunda uyarmıştı. Adnan Polat’ın zamanında yaptığı teklifi sadece Aziz Yıldırım’la yakın olduğu için kabul etmediği de biliniyor.

LOKOMOTİV - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı 21 Ekim Perşembe günü oynanacak. RZD Arena'daki karşılaşma saat 22.00'da (TSİ) başlayacak. Exxen'den canlı yayınlanacak

Kaynak: Sabah

Abone Ol