FUTBOL

Fatih Terim'in işaret ettiği 6 numara

Abone Ol

Sosyal medya hesapları Florentino Luis, Ben Romdhane, Gabriel ve Abdou Harroui gibi isimleri gündeme getirdi. Bir süredir İtalyanlar Sofyan Amrabat’ı yazdı. Kısa süre önce ise PSG’nin gönderilecekler listesine koyduğu Idrissa Gueye ismi Galatasaray’la anıldı.

Ancak Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu ve transferi için ciddi çalışma yaptığı futbolcunun Braga’da forma giyen Al Musrati olduğu ortaya çıktı.

Daha önce Haziran ayında Braga’nın kapısını çalan Galatasaray, olumsuz cevap almıştı. Birkaç gün önce sarı-kırmızılılar 25 yaşındaki futbolcu için bir kez daha Portekiz ekibinin kapısını çaldı. Beklenilen cevap alınamadı. Ancak Terim’in, Melo ve Fernando’ya benzettiği Libyalı oyuncu adına yönetim şansını sonuna kadar deneyecek. Amaç 2 Eylül’den önce transferi tamamlamak.

Fatih Terim'den mini transfer toplantısı

6-8 oynayacak mesafe kat edebilen, dirençli orta saha arayışında olan ve Gedson Fernandes için de çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda maç sonrası Fatih Terim de orta saha istediğini net şekilde bildirdi.

Karşılaşmanın ardından aracına binen tecrübeli çalıştırıcı transfer işlerinden sorumlu profesyonellerden Şükrü Hanedar’ı yanına çağırırken Hanedar, Uğur Yıldız ve Necati Ateş’le mini bir toplantı yapıldı.

Transferde son düzlüğe girilirken Galatasaray, yeni orta saha transferini mutlaka çözmek istiyor.

(Sporx / Ajansspor)

Abone Ol