İşte yananlar:

Albayrak'tan Burak Elmas'a:

"Neden Galatasaray'ın yatak odasını herkese anlattın? Senin yüzünden hedef tahtasına konduk!"

Burak Elmas:

"Üyelere söz verdim."

Abdurrahim Albayrak:

"Her verdiğin sözü tuttun mu?"

Burak Elmas: "Bana yalancı diyormuşsun Ahmet abi, nerede yalancılığımı gördün?"

Ahmet Yüce Ocaklı: "Evet dedim, seçim öncesi verdiğin sözleri tutmadın. Sponsorluk 100 milyon dolar dedin, Fatih Terim'le 3 sene dedin, bunları gerçekleştirmedin."

Burak Elmas: "Fatih Terim konusunda doğru karar verdik."

Ahmet Yüce Ocaklı: "Bu Abdurrahim Albayrak dediğiniz adam 40 bin kişiyi yanında çalıştıran adam. Bu adama menajerler üzerinden imada bulundunuz. Neden araştırmaya 5 yıllık yaptınız. 10 yıllık yapsaydınız"

Bikem Kanık: "Kasadaki para ancak 5 yıllık araştırmaya yetti."

Işıtan Gün tartışması

Ahmet Ocaklı, Burak Elmas'a "Sapıkça yazıları ortaya çıkan Işıtan Gün'ü neden hala kovmuyorsunuz" diye sordu. Burak Elmas ise, "Işıtan sapık falan değil. O dönem attığı tweetler için özrünü diledi. Hepiniz Işıtan'ı tanıyorsunuz" dedi.

Faruk Süren: Hepimiz hata yaptık

Masadaki eski başkanlardan Faruk Süren, "Galatasaray'a her yönetim hizmet etmek için talip olur. Hepimiz hizmet etmek için göreve geldik ve hizmet de ettik. Hepimiz de hata yaptık. Dursun sen yapmadın mı? Abdurrahim sen yapmadın mı? Burak başkan da yapacak" dedi. Faruk Süren'in konuşması ortamı biraz yumuşattı.

 Fatih Altaylı tartışmaları sonlandırdı

Kendisini masada ev sahibi olarak tanımlayan Fatih Altaylı, tartışmaları sonlandırdı. Saat 13:00 ile 17:00 arasındaki yemek sonrasında eski başkanlar masadan ayrıldı. 

(Ajansspor / Burhan Can Terzi)