Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Barcelona maçından sonra İstanbul'a dönüşte sıkıntı yaşayan Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ı hem tebrik hem de durumunu sormak için telefonla aradı. Koç, Türk futbolunun zor günler geçirdiğini belirterek ülke puanına katkı yapmalarından dolayı Elmas'ı zorlu deplasmandan aldıkları skordan ve mücadeleden dolayı tebrik etti.

İki ezeli kulübün başkanları arasında sürpriz bir konuşma da geçti Burak Elmas, Ali Koç'a: "Pazartesi günü derbiyi oynamak zorundayız. Tekliflerimiz kabul görmedi. Umarım Barcelona maçı öncesi sakatlık yaşamayız." dedi. Ali Koç da "Herkesin görüşüne, düşüncesine saygı duyuyorum ama turu geçerseniz bize maç öncesi erteleme talebi gelirse seve seve kabul ederiz." şeklinde konuştu.

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın Ali Koç'la yan yana gelmesi ve yakın ilişkileri olması Sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine maruz kalıyor.

BURAK ELMAS, ALİ KOÇ HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

"Ali Koç çok eski arkadaşım. Galatasaray'la ilgili zaman zaman yaptığı bazı açıklamaları çok yanlış buluyorum. Galatasaray'a haksızca eleştirilerde bulundu. Bunu kendisine de söyledim. Hatta sert bir tartışma da yaşadık bu söylemlerinden dolayı. Geçmişteki yöneticilerin yaptığı hataların aynısını bugünün yöneticileri de yaparsa futbolumuza büyük zarar verirler. Futbolumuz zaten zor bir süreçten geçiyor, bunu düzeltmek için çalışmalıyız."

(GsGazete / Sabah)