ABD’li golcüye parçalı formayı giydirmek istediklerini söyledi. Jason Denayer’i Galatasaray’a getirdiği dönemden tanıdığı menajer Jesse De Prete’ye, “Seçimi kazanacağız. Onu istiyoruz.” dedi.

Menajeri ise Ergün’e, Antalyaspor’un Hadi Wright’ın bonservisini almaya karar verdiğini söyledi. Operasyonun tamamlanması için Akdeniz ekibinin 30 Mayıs’a kadar zamanı olduğunu hatırlattı. Eğer Antalyaspor bonservisi almazsa Galatasaray’a getirme sözü verdi. 

MİLLİ TAKIMLARIN GÖZDESİ OLDU

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

Ajansspor'un haberine göre; Kırmızı-Beyazlı formayla 14 gol, 1 asistle oynayan başarılı forveti, ABD'nin yanı sıra Gana ve Liberya yetkililerinin de istediği öğrenildi. Wright'ın hangi milli takımı tercih edeceği ise şimdiden merak konusu oldu. Başarılı golcünün Dünya Kupası faktörü nedeniyle ABD ya da Gana'ya sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Sezon başında Danimarka temsilcisi SönderjyskE'den kiralanan başarılı oyuncunun kulüp kariyerinde de bir sonraki adresi henüz merak ediliyor.

NURİ ŞAHİN KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

Ligin 8’inci haftasında Adana Demirspor’a 2-1 kaybedilmesi ve teknik direktör Ersun Yanal’ın görevden ayrılmasıyla Futbol sorumlusu olarak Antalyaspor’da görev alan 33 yaşındaki Nuri Şahin, kulüp tarihine geçti. Nuri Şahin, Antalyaspor’un Süper Lig’de bir sezonda en uzun yenilmezlik serini gerçekleştiren teknik direktör oldu. Şahin’in takımı ligde oynanan son 14 maçta yenilgi yüzü görmedi. Nuri Şahin, Antalyaspor’un başında Süper Lig’de 28 maça çıkarken, bu maçlarda 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Şahin, ligde 47 puanı hanesine yazdırırken, 1,68’lik puan ortalamasına sahip oldu.

(Ajansspor)