Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği sol açık mevkiinde oynayabilen ve adı Galatasaray ile anılan isimler arasında en öne çıkan isimler Bruma, Nani, Kampl ve Erkan Zengin olarak görülüyor.

BRUMA EN BÜYÜK FAVORİ

Sporting'e açtığı davayı kaybeden ve yapılan yeni açıklamalara göre takımda kalmasının zor görüldüğü Bruma, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in en çok istediği isim. Kalitesiyle devleri peşinden koşturan Bruma'nın genç oluşu da, yeni yapılanmayı da sürdüren Terim için çok önemli. Portekiz basının da Chelsea ve Real Madrid'in de ilgilendiği oyuncu için Galatasaray'ın adını sıklıkla anarken, sarı-kırmızılı takımın Sporting ve oyuncu ile her konuda anlaştığı iddialarına yer veriliyor. Kulübü tarafından B Takım'a gönderilen genç oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor.

NANI'DE SORUN PARA

Manchester United'ta göreve David Moyes'un gelmesinin ardından yeni kurulan ekipte çok şans bulamayacağı düşünülen Portekizli Nani de Galatasaray'ın gündeminde yer alan bir diğer yıldız. Geçen sezon Man. Utd forması ile lide sadece 11 maça çıkan Nani, bu sezonda da Kırmızı Şeytanlar'ın oynadığı 3 resmi maçta da 18 kişilk kadroda kendine yer bulamadı. Sarı-kırmızılıları bu transferde zora sokan en büyük durumlardan biri Nani'nin İngiliz ekibinde yıllık yaklaşık 4.5 milyon euro kazanması.

SALZBURG ONDAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Bir diğer önemli aday da Salzburg forması giyen 22 yaşındaki oyuncu Kevin Kampl. Kampl sol açık da oynayabildiği gibi orta sahada da görev yapabilmekte. Yüksek top tekniği ve hızlı oyunuyla dikkat çeken Kampl, bir sezon önce Aalen'den 3 mliyon euro karşılşığında Salzburg'a transfer edildi.

SON GÖZDE SÜPER LİG'DEN

Eskişehirspor'daki başarılı performansıyla dikkat çeken Erkan Zengin de Galatasaray'ın radarındaki isimler arasında yer alıyor. Oynadığı futbolla son dönemlerde büyük beğeni toplayan Erkan Zengin'in Türk pasaportu olması da sarı-krımızılı takım için ayrı bir avantaj. İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen Erken, geçtiğimiz günlerde ''Fatih hocanın çalıştırdığı bir takımda oynamak isterim. Her oyuncu Fatih Hoca ile çalışmak ister'' açıklamalarıyla da dikkat çekmişti.

Sporx