Barcelona yöneticisi Robert Fernandez'den Arda Turan cevabı! Transfer döneminde adı uzun bir süre Galatasaray ile anılan Arda Turan için Barcelona'dan bir açıklama geldi.

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde ile yıldızı barışmayan ve henüz resmi bir maçta forma giyemeyen Arda Turan hakkında, kulüp yöneticilerinden Robert Fernandez kısa bir açıklama yaptı.

La Liga'da Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı Espanyol maçının ardından konuşan Fernandez, muhabirin Arda Turan'ı sorması üzerine ''Burada olan oyuncular, bizim burada olmasını istediğimiz oyunculardır. Çok fazla söylenti var. Ben bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

VALVERDE: ''ARDA'DAN EN FAZLASINI ALMAK İSTİYORUZ''

Takımda kalan Arda Turan hakkında geçtiğimiz günlerde Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde de kısa bir açıklama yaparken, milli oyuncumuza şans verebileceğinin sinyallerini ''Arda, kadromuzdaki bir oyuncu. Ondan alabileceğimizin en fazlasını almak istiyoruz. Onu bir gün oynatıp, üç gol atmasını isterim. Teknik direktör olarak ondan beklediğim şey sıkı çalışması. Onun da aynısını yapması gerekiyor'' sözleriyle dile getirdi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Arda Turan transferi hakkında ''Arda Turan bir gün mutlaka Galatasaray forması giyeceğim dedi. Burası da onun evi. Transfer döneminde Galatasaray, Arda ve Barcelona aynı doğrultuda olmadı. Bu üçlü bir araya gelemedi'' dedi.