A Grubu: Manchester City, Paris Saint Germain, Leipzig, Club Brugge

B Grubu: Atletico Madrid, Liverpool, Porto, Milan

C Grubu: Sporting Lizbon, Borussia Dortmund, Ajax, Beşiktaş

D Grubu: İnter, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Sheriff

E Grubu: Bayern Münih, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev

F Grubu: Villarreal, Manchester United, Atalanta, Young Boys

G Grubu: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg

H Grubu: Chelsea, Juventus, Zenit, Malmö

İlk hafta maçları 14-15 Eylül'de

Devler Ligi'nde grup maçları, 14-15 Eylül'de başlayıp 7-8 Aralık'ta sona erecek.

Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacak. Grup üçüncüleri ise yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Geçen sezon İngiltere ekibi Chelsea'nin mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali, 28 Mayıs'ta Rusya'nın Saint Petersburg şehrindeki Krestovsky Stadı'nda oynanacak.

İstanbul'da efsaneler geçidi

Şampiyonlar Ligi kura çekimine Messi ya da Ronaldo gibi yıldızlar katılmadı. Hem salgın hem de maçlar sebebiyle kulüpler tarafından bu karar alındı. Bireysel ödüllere aday gösterilen isimler, video mesajlarıyla organizasyonda boy gösterdiler.

Devler Ligi’nde efsaneler, kulüplerini temsilen İstanbul’da... Milan’dan Franco Baresi, Ajax’ta Edwin van der Sar, B. Münih’ten Oliver Kahn ve Juventus’tan Pavel Nedved Haliç Kongre Merkezi’nde yeraldı. İnter, M. United, M. City, Liverpool, Chelsea ve A. Madrid’den ise temsilci olmadı.

Simon Kjaer'e ödül

Simon Kjaer ve Christian Eriksen'in hayatını kurtaran sağlık ekibi, 2021 UEFA Başkanlık Ödülü'nün sahibi oldu.

Ahmet Nur Çebi'den devlerin başkanlarına forma hediyesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kulüplerin başkanlarına forma hediye etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimine İstanbul'un ev sahipliği yapıyor olmasından dolayı organizasyona katılan tüm kulüp başkanlarına isimleri yazılı Beşiktaş formaları, Ahmet Nur Çebi'nin başarı dileklerini içeren mektubuyla hediye edildi.