Marcao ile Kerem arasındaki yaşananlar Galatasaray’ı etkilemeye devam ediyor. Kerem ve menajeri sözleşme yenilemiyor. Marcao ise herhangi bir yaptırımla karşılaşmadığı için olayın daha da üzerine gitmeye devam ediyor. Son olarak Alpaslan’la hazırlık maçında kavga edecek seviyeye kadar geldi.

İşin enteresan tarafı ise Marcao’yu Kerem’i dövdüğü maçın hemen ertesinde Başkan Burak Elmas’ın kadro dışı bırakmak istediği oldu. Elmas’ın soyunma odasına indiği, Terim’e “Hocam gitsin dersen, yarın göndeceğim.” dediği ortaya çıktı.

TERİM, ELMAS'I SAKİNLEŞTİRDİ

Terim’in ise Elmas’ı sakin olmaya ve karar konusunda aceleci olmamaya davet ettiği öğrenildi. “İstanbul’a dönelim. İkisiyle de konuşalım. Kararı o zaman veririz” diyerek Elmas’ı adeta frenledi.

BURAK ELMAS SON OLARAK NE DEDİ?

Dün beIN Sports'a konuk olan Burak Elmas: "İki oyuncumuz da bizim oyuncumuz. Eskiden ben de halı sahada futbol oynardım. Bazı arkadaşlar o gün sinirlidir. Halı sahada böyle şeyler çok yaşadım. Orada olan olaydan arkadaşlağınızı bitirmezseniz. Olayın arka planına bakarsınız. Aile arası kavgada da kardeşler sokakta da kavga edebilir. Hemen karar verip aileden attım demiyorsunuz. Galatasaray büyük bir aile. Marcao ve Kerem de ailemizin parçaları. Yüksek tansiyonda karar vermek sizi yanlış yönlendirebilir. Tepkilere direnme dirayetini göstermezseniz risk alıyorsunuz demektir. Marcao biliyorsunuz özür diledi. Fatih hocamızla konuştuk. Durumu analiz ettik. Bizim amacımız Galatasaray'ın bütün sporcularını, varlıklarını korumak, bunu yaparken Galatasaray değerlerine sahip çıkmak. Bazen zor oluyor ama kolay olsa bu görevi herkes yapardı" ifadelerini kullandı.

(Fotomaç)