Mbaye Diagne'yi satarak kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Nikola Kalinic'i transfer ederek Fenerbahçe'ye müthiş bir çalım atmaya hazırlandığı öne sürüldü. Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan ve şu ana kadar tam 7 futbolcuyu birden kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları dur durak bilmeden devam ediyor. 

Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Valentine Ozornwafor, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük'ün ardından dün de kadrosuna Jean Michael Seri ve Okan Kocuk'u katan Cim Bom, bu defa da bombayı dünyaca ünlü bir golcüyle patlatmak istiyor. Senegalli santrforu Mbaye Diagne'yi satarak yerine daha iyi bir forvet almak isteyen Sarı Kırmızılılar için İtalya'dan gelen bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

Çizme'de yayım yapan Corriere dello Sport gazetesi, bugünkü sayısında Cim Bom'un uzun bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Nikola Kalinic'le yakından ilgilendiğini yazdı. Haberde Kalinic'in kulübü Atletico Madrid'in yaz transfer döneminde tam 243 milyon euroluk bir harcama yaptığı ve Kalinic'in de aralarında olduğu bazı futbolcuları elden çıkarmak zorunda olduğu ifade edildi.

Atletico'yla 2021 yazına dek sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Hırvat golcü, geçtiğimiz yaz Milan'dan 14,5 milyon euro karşılığında transfer edilmiş ancak beklentileri karşılayamamıştı. Geride kalan sezonda forma şansı bulduğu 24 maçta 4 kez fileleri sarsabilen Kalinic'in güncel piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre tam 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fanatik