Julian Draxler, PSG'de hali hazırda aylık 600 bin Euro'ya oynuyor. Fransa'da ödemeler 12 ay yapıldığı için (Türkiye'de 10 ay) Yıllık kazancı 7.2 milyon Euro'yu buluyor. Galatasaray yönetimi ise Draxler'i ikna etmek için nasıl bir teklif sunması gerektiği üzerinde duruyor. ''Bundesliga'yı özledim'' demesine rağmen Draxler'e, Bayern dışında 7 milyon Euro verecek takım yok. Bayern'in Draxler'le ilgisi de bulunmuyor.

Rakam belli oldu

Yapılan ön çalışmada Bundesliga'dan Draxler için yıllık maksimum 4-5 milyon Euro'lara çıkılabilir. Galatasaray ise Belhanda'ya ödemeyeceği rakamla bu masrafı karşılayabilir. Ancak araya Premier Lig ya da Serie A'dan bir rakip girmezse.

Sneijder devreye girdi

Draxler ve menajeriyle görüşmeler yapılıyor. Ancak herhangi bir teklif sunulmadı. Öncelik Draxler'i, Türkiye'ye getirmek. Hagi ve Sneijder'in formasını alıp, Galatasaray taraftarı için 10 numaraların ne ifade ettiğini en iyi şekilde anlatmak. Bu ilk aşama için Sneijder'in, Alman oyuncuyu aradığı Galatasaray'ı anlattığı öğrenildi. Hollandalı yıldızın Türkiye'ye kendisiyle aynı yaşta geldiğini, en doğru kararı verdiğini ve çok mutlu olduğundan bahsettiği ortaya çıktı.

Kaynak: Fotomaç