Sarı-kırmızılı kulüpten gelen haberlere göre bu isimlerin Rezan Epözdemir ve Serdar Güzelaydın'ın olduğu öğrenildi.

FATİH TERİM'E ÇOK YAKINLAR

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, masasına gelen bu yöneticileri kabul etmedi. Sebebi de Epözdemir ve Güzelaydın'ın Fatih Terim'e çok fazla yakın olması.

NE GELEN NE DE GİDEN OLACAK

Dursun Özbek, yönetimdeki arkadaşlarına güvendiğini belirterek yakın çevresine şu ifadeleri kullandı: "Benim yola çıktığım arkadaşlarım bellidir. Dereyi geçerken at değiştirilmez. Florya'da da güzel bir birlikteliğimiz var. Transfer işlerini zaten Erden (Timur) kardeşim yürütüyor. Cenk Ergün'de Florya ve yönetim arasında köprü görevi görüyor. Ne gelen olacak ne de giden. " dediği ortaya çıktı.

Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?" Reha Kapsal'dan sert sözler: "Mertens'e bakıp utanırlar mı?"

KARDEŞİM FLORYA'YA ADIM ATMIYOR

Dursun Özbek, Galatasaray'ın menfaatleri için kardeşi Mehmet Özbek'i de geri plana attığını belirterek: "İlk dönemimde Mehmet Özbek, Florya'nın inşaat işlerine bakıyordu. Ona bile laf ettiler. Şimdi ise kendisi Florya'nın yanına bile yaklaşamıyor." ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM DEDİKODUSU İSTEMİYOR

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk'la sezonu tamamlamayı planlıyor. Rezan Epözdemir ve Serdar Güzelaydın'ın Fatih Terim'le sık sık fotoğrafının yayılmasıyla Fatih Terim iddialarının yeniden gündeme taşınmasını istemiyor.

(GsGazete)