Beyaz TV'ye konuşan Timur'un öne çıkan sözleri:

İNSANLAR YIPRATMAK İSTİYOR

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray beni çok şaşırttı" Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray beni çok şaşırttı"

"Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adelede vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir şey oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey oldu için zaten mental olarak da bir şey yok. Hiçbir şey yok. Komik yani. İnanmak da istemiyorum ama insanlar böyle şeyler çıkartarak yıpratmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum."

"HERKES GİTTİ"

"Herkes milli takım arasında gitti. Mata da gitti, şimdi BAY haftamız var yine Mata da gidecek. Son anda geldikleri için eşyalarını falan topluyorlar. Icardi'nin konusu da ailesel şeyler için gitti."

"BİLEREK Mİ ÇIKARTILIYOR"

"Bilerek mi çıkartılıyor, hakikaten bizim aramızdan mı çıkıyor bilmiyorum ama öyleyse eğer çok üzücü bir şey."

"HERKESE OLABİLİR"

"Herkesin dönem dönem sorunları olabiliyor ailesinde de. Bu sadece futbolculara özgü bir şey değil. Herkese olabiliyor."

"ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

"On gün olan bir insan ile ilgili bu kadar tevatür şey konuşuluyor. Anlamakta zorluk çekiyorum. Tek başına gitmiş olsa hadi diyeceğim ki yanlış anlaşılıyor. Herkes gidiyor."

"ŞAMPİYONLUK"

"Galatasaray'ın Türkiye şampiyonluğu hedeflemediği bir yıl olamaz zaten. Avrupa Şampiyonluğu, Türk futbolunun belirli oranda yükselmesi gerekiyor. O yüzden herkesin Türk futbolunn nasıl yükseltirim diye düşünmesi lazım. Tüm futbol paydaşarının diyeyim. Bir de Avrupa şampiyonluğu, bu sene  Avrupa'da olsak da diyemezdik. Buna herkesin inanması gerekiyor. Belirli bir dönemde başarısızlık olacak. Kimsenin kişisel hesaplar yapmayarak tamamen buna konsantre olarak buna inanarak değerlendirmesi buna inanarak mücadele etmesi gerekiyor ki orta vadede Avrupa Şampiyonluğu hedef olsun."

(Sporx / Beyaz TV)