Sarı kırmıızlılardan yapılan açıklama sonrası Falcao ve Saracchi ne zaman dönecek, Falcao ve Saracchi sakatlıkları ne kadar sürecek, Falcao ve Saracchi hangi maçlarda yoklar gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Konyaspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşadıkları sağlık problemleri nedeniyle karşılaşmaya devam edemeyen ve sponsor hastanelerimizden Ulus Liv Hospital'da MR tetkikleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Marcelo Saracchi'nin ve Radamel Falcao'nun sağ uyluk adale grubunda orta düzeyde zorlanma (strain) ve kanama tespit edilmiştir.

Oyuncularımızın tedavilerine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEKLER?

İki futbolcu da Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Falcao ve Saracchi'nin yaşadığı sakatlığın tedavi süresi 2 ila 3 hafta olarak ön görülürken iki futbolcu da Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Sağlık Kurulu yakın zamanda aynı sakatlığı yaşayan Lemina ile Feghouli örneğinde olduğu gibi iki futbolcunun da en kısa sürede sahalara dönmesi adına yoğun bir tedavi programı belirledi. Hedef iki oyuncunun da Kasımpaşa maçına yetiştirilmesi.

(Futbol Arena)