Sert demeçler veren Terim'in sözleri şu şekilde:

"İki haftadır öyle şeyler yaşıyoruz ki ben virüsleri bedenlerde değil zihinlerde arayacak bir buluş yapılmasını bekliyorum."

''Bu saniye kuralı en son kaç yıl evvel çalındı bilmiyorum. Enteresan."

 "Kalecimizin top elinde, Kenan ona doğru gidip tedirgin ediyor. O arada da Cüneyt Bey içeride o hareketi seyrediyor. Faul vardı, öteki yoktu, öyle şeylere denk geliyoruz ki, kulübün kınama açıklamalarının ötesine gitmek gerekiyor."

"Dünyada artık çalınmıyor bu. Türkiye'de en son 15-20 sene olmuştur. Bunları yaratmanın, futbolun dengesiyle oynamanın kimseye yararı olmaz."

"Galatasaray kaybeder, tebrik eder, kazanır, bunlar hiç önemli değil. Şampiyonluklar, başarılar gider gelir ama bunları nasıl düzelteceğiz?"

"Ne sakatım için, ne cezalım için hiç ağzımı açmadım.  Bizim sıkıntımız onlardan değil, kimlerden olduğu çok açık. 2 haftada bize gereğini yaptılar."

SON ANLARDA İÇERİ GİTTİM

"Son anlarda içeri gittim. Ne yapayım? Kalayım, ceza mı yiyeyim? Ben başkalarının yaptığını yapsam, 100 maç ceza yerim. O fırsatı vermek istemiyorum."

KENARDA DURMASINI İSTERDİM

"Ben kenarda olsaydım, kalecinin kalesinde durmayıp kenarda durmasını talimat verirdim."

"Bugün hangi futbolu konuşacağız? Muhteşem oynayan bir Galatasaray. Eksik kaldık, doğrudur. Kendi hatamızdan eksik kaldık. 10 kişiyiz, yine iyi oynuyoruz. Saha içinde ayarı kaçırırsanız başınıza iş alırsınız."

GsGazete.com