Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Arda Turan transferi ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Terim, başkan Mustafa Cengiz'e yönelik olarak sitemvari açıklamalar yaptı. Fatih Terim'in açıklamalarının bir kısmı şöyle:Atak repertuarımızın çoğalması adına Onyekuru bizim için önemli oldu. Saracchi takibimizde olan genç bir oyuncu. Biz de o düşünceyle aldık. Yarın İstanbul'a gelecek. Hem bugünü hem yarını kurtaracak isimlerden...

"Başkan gibi o cümleyi kullanmazdım?"

Ben açıkçası o cümleyi kullanmam. Bir oyuncu Galatasaray'a hizmet etmişsse, giderken Galatasaray'a paza kazandırmışsa o cümleyi kullanmaktan imtina ederdim. Başkanımız o cümleyi kullandı ama ben hiç bir oyuncu için o cümleyi kullanmam.

Mustafa Cengiz, kısa süre önce DHA'ya yaptığı açıklamada "Arda Turan transfer gündemimizde yok" demişti.

Fatih Terim: "Onyekuru'nun 70 numaralı formayı giyeceğini benden önce öğrenenler oldu. Bu haberlerin bir kısmı içeriden çıkıyor. Bulursam da neler olacağını biliyorsunuz."

Mbaye Diagne sorusu üzerine...

"Birçok haber yapılıyor. Açıkçası üzgünüm. Bu haberlerin bir kısmı içeriden çıkıyor. Araştırıyorum, bulursam da neler olacağını biliyorsunuz. Bu işler Galatasaray'ın aleyhine. Dün Onyekuru geldi. 70 numara giyeceğini bilmiyordum, benden önce bilenler var. Yanlış haberler de çıkıyor. Burada önemli olan Galatasaray'a zarar verip vermediği. Bazı şeyler Galatasaray'a zarar veriyor. Araştırıyoruz, bulunca da paylaşacağım. Biz dün Diagne'nin kadroda olmadığını öğrendik. Galatasaray'ın yabancı sayısı ve bulunduğu konum, mukaveledeki şartlar, öyle bir şeyi gerektirmiyor."

10 numara konusu

"Ben hiçbir zaman 10 numara istiyorum demedim. 2.5 senedir cezamız devam ediyor. Allah'a şükür hep beraber devam ediyoruz. Şartlar bizim önümüze bir şey çıkarırsa ona göre hareket ederiz. Galatasaray ligin ikinci yarısında hep farklı oldu. En büyük güvenim şu an birlikte çalışıyoruz. Haftada 3 maç oynamayacağız. Daha diri bir takım olacağız."