Son yıllarda F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir karşısında bir türlü kazanamayan G.Saray, Fatih Terim'in gelişi ile bu seriye son verdi. Deneyimli teknik adam, kurmayları ile bu rakiplerine karşı oynanacak maçlar öncesinde oyuncularından önce kampa girip rakiplerini ezberlerken Başakşehir ve Beşiktaş galibiyetleri ile de ligde sıralamayı dizayn etti.

Bu sıkı çalışma Aslan'ı şampiyonluğa yaklaştırırken Fatih Terim, Göztepe maçına da derbi atmosferinde hazırlanıyor. Teknik ekip, Göztepe karşısında sürpriz yaşamamak adına kolları çoktan sıvarken, derbi maçlarda yapılan taktik analiz ve çalışmaları bu maçta da uygulayacak.

ERKEN GOL ŞART

Rakiplerinin son maçlarını tek tek analiz eden teknik heyet, rakip oyuncuların da artılarını ve eksilerini kendi oyuncularına bir bir anlatacak. Göztepe karşısında erken gelecek bir golün takıma da moral verip rakibin direncini kıracağı üzerinde birleşen Terim ve kurmayları, tempolu bir oyunla başlayıp baskı kurarak daha ilk yarıdan sonuca gitmeyi de planlıyor.

2000'lilere kapılar açıldı!

Terim, Ozan Kabak ile başlattığı projesine yeni sezonda da devam edecek.

Yeni Malatya maçında 2000 doğumlu Ozan Kabak'ın sahaya çıkması sonrasında Fatih Terim'in sezon sonundaki planları da konuşulmaya başlandı. Sarı-kırmızılı kulüpteki 3. döneminde 2000 grubunu yakından takip eden, idmanlarını ve maçlarını da izleyen Terim, görevden ayrılsa da bu oyuncuları izlemeye devam etti. Yeniden göreve gelince oyuncuları daha da yakın markaja alan Terim, Ozan Kabak ile bu yaş grubuna A takımın kapılarını açtı.

Yeni sezon öncesinde yapılacak kampa 2000 doğumlulardan en az 3 oyuncuyu almak isteyen Terim, kurmayları ile birlikte gelecek sezon bu oyuncuları da takıma adapte etmek istiyor.