İkinci devre iyi oynayamadıklarını ititraf eden tecrübeli teknik adam, konuk ekibin iyi maç çıkardığını da sözlerine ekledi

İşte Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları:

"1 puan bizim için şans. Düşüncemiz tabii ki bu değildi ama istemediğimiz şeyler gelişti sahanın içinde. Belli bir müddet sonra eşleşmeyi doğru yapabildik, oyunda ufak değişiklik yaptık ama bu sefer de çok top kaybı yaptık. Böyle seviyelerde bunu cezalandırıyorlar. Direndik açıkçası. Maça iyi başladık ama 2. yarı kaybedebilirdik. Muslera muhteşem oynadı tabii, ona teşekkür etmek lazım ama en büyük teşekkürü 18 yaşındaki Ozan aldı. 

''3 puanları da kazanacağız...''

1 puan bizi yarışın içinde tuttu. Üst sıralar matematiksel olarak hala bize açık. Bugün taraftarımız yanımızda durdu, boşuna cephanelik dememişiz. Biz de direndik. Eğer sizi 1 puan yarışın içinde tutuyorsa, bu seyirciyle bu direnci sağlayabiliyorsanız bu takım 3 puanları da kazanacaktır. Meslektaşıma da övgüler göndermek istiyorum. İyi maç oynadılar, kendisini tebrik ediyorum. İnşallah ileride çok daha iyi bir antrenör olur. 3 puanı alsak bugün sıralama çok enteresan olurdu, bazı kredileri de alırdık ama açıkçası hak etmedik. Hatta golü yesek belki fark da olabilirdi, bunu da söylemek lazım. 

''Yavaş yavaş değişeceğiz...''

Galatasaraylılar şunu bilmeli: Birdenbire değişemiyoruz, yavaş yavaş değişeceğiz, değiştireceğiz. Burada birçok maçı Galatasaray rakibe baskı yaparak, alan daraltarak, rakip sahada oynayarak kazandı. Onun için biraz zamana ihtiyacımız var.