Galatasaray’da gündem devre arası transferi. Terim, regista olacak bir ön libero istiyor. Ancak deneyimli teknik adam, ayrıca ortaya çıkması durumunda bir de sağ beke fırsat transferi peşinde. Sezon başında Olympiakos’tan gelen Omar’ın henüz gol ya da asist katkısı olmadı. Sadece o değil bu sezon sağ bekte oynayan Linnes ve Şener’in de gol ya da asiste katkısı olmadı. Mariano’nun son üç sezonda (6-5-5) 16 asist yaptığı dönemde sağ bekten destek alamaması Terim’i rahatsız ediyor.

LUYINDAMA VE KILINÇ’TAN BASİT OYUN İSTEDİ

Aslan, Göztepe karşısında ölüp ölüp dirilirken Taylan, yaptığı milimetrik asistle Galatasaray’a üç puanı getiren isim oldu. Ancak Soner’in attığı gol Fatih Hoca'nın maç sonrası toplantısının gündem maddesi oldu. Tecrübeli teknik adam golde önce topu taca atmayan Emre Kılınç ve daha sonra da topu kornere vurmayan Luyindama’a tepki gösterdi. “Basit oynayın” diye uyardı.

OZAN KABAK MİLAN'A GİDİYOR MU?

Menajer George Gardi, Tutto Mercato'ya verdiği röportajda Ozan Kabak transferindeki son durumu paylaştı.

20 yaşındaki stoper için konuşan menajer; "Schalke ligde kalmanın mümkün olmadığını anlarsa Ozan'dan vazgeçer. Aksi taktirde takımda kalacaktır. Ozan'ın Milan'a büyük saygısı var. Ozan hakkında uzun zamandır Milan ve Liverpool iddiaları var ama henüz bir kulüple ön anlaşma yapılmadı." açıklamasında bulundu.

Ozan Kabak'ın takımı Schalke 04, Ocak ayından beri maç kazanamıyor. Ligde kötü gidişi süren kulüp, Bundesliga'nın dibine demir attı.

Kaynak: Fotospor