Galatasaray dün akşam Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirirken deneyimli teknik adam bu sabah itibariyle Florya'ya giriş yaptı. Burada kendisini başkan Dursun Özbek ve kardeşi  Mehmet Özbek karşıladı.

Terim'in saat 11.00'deki idmanda takımın başında yer alması bekleniyor. Öte yandan deneyimli teknik adamın milli takımda yardımcılığını yapan Levent Şahin de Florya'da görüntülendi.

Süper Lig'in 16. haftasındaki 2-1'lik Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Igor Tudor'la yollarını ayıran, ardından seçimli olağanüstü genel kurul kararı alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in dün gece Galatasaray'ın resmi Twitter hesabını etiketleyerek "Nerede kalmıştık..." yazmasının ardından Türkiye'de gündem bir anda değişti... Sarı-kırmızılılar, efsanevi teknik direktörü Fatih Terim'le görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi, Terim az önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giriş yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ve Fatih Terim, burada bir toplantı gerçekleştirecek. Fatih Terim'in saat 11'deki antrenmana çıkarak futbolcularla görüşmesi bekleniyor.