Başkan Burak Elmas'ın anlaştığı Guardiola'nın yardımcı hocasını kabul etmeyen Terim için Galatasaray taraftarı ikiye bölünmüş durumda bir kesim hocanın kalmasını diğer kesim yolların ayrılmasını istiyor.

İSTİFA SESLERİ GELEBİLİR

Galatasaray, Süper Lig'in 20.haftasında bugün Giresunspor'u konuk edecek. Olası bir puan kaybı veya mağlubiyette tribünlerin deneyimli teknik adamı istifaya çağıracağı konuşuluyor.

Sosyal medya üzerinden bilet teslimi - alımı yapan Sarı-kırmzılı taraftarların takıma, teknik ekibe ve yönetime tepki vereceği de ortaya çıktı.

30 BİN TARAFTAR OLACAK

Galatasaray yönetimi, bilet fiyatlarını 25 TL'ye kadar indirdi. Maçta yaklaşık 30 bin taraftarın olması bekleniyor.

11 EKSİK VAR

Galatasaray'da 11 futbolcu, farklı nedenlerle GZT Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkan ve tedavi ile izolasyon süreçleri devam eden Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk, Fatih Öztürk ve Taylan Antalyalı, GZT Giresunspor'a karşı sahaya çıkamayacak.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne ve Christian Luyindama ile sarı kart cezalıları Marcao ve Kerem Aktürkoğlu formasını terletemeyecek.

Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı kadrosunda bulunan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı kampına katılan Mustafa Muhammed de süre alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları nedeniyle tedavi sürecinde olan kaptan Arda Turan ile Sacha Boey'in durumları ise belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'da ayrıca yardımcı antrenör Selçuk İnan ile maç analiz sorumlusu Cihan Ünal da koronavirüs testleri pozitif çıktığı için görev yapamayacak.

(GsGazete)