Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor karşısında aldıkları kritik 3-2'lik galibiyetten dolayı mutluydu. Bu sezon oldukça zorlandığı deplasman maçlarından bir benzerini daha yaşayan Sarı-Kırmızılılar'da Terim'in, soyunma odasında oyuncularını tebrik ettiği ve aynı zamanda uyarılarda bulunduğu bildirildi. 

Tecrübeli hocanın, "Bizim için artık kaldı 360 dakika. Lider kalmamız çok önemliydi. Kritik bir mücadeleyi daha geride bıraktık. Zorlandığımız anlar olsa da istediğimizi aldığımız için mutluyum. Ancak artık basit hatalar yapma gibi bir lüksümüz yok. Galatasaraylılar, bizden şampiyonluk bekliyor. Bu yüzden elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor" dediği öğrenildi.

'İPLERİ ELİMİZE ALIRIZ'

"Herkesin hedefe odaklanmasını istiyorum" diyerek sözlerine devam eden Terim'in, "Şimdi bu maçı hemen unutalım ve Beşiktaş'la oynayacağımız derbi karşılaşmasına odaklanalım. Seyircimizin muhteşem desteğiyle bu derbiyi kazanırsak, ipleri tamamen elimize alır ve bizi takip eden takımlar üzerindeki baskıyı daha da artırabiliriz. Size inancım tam. Galatasaray'ı tekrar hak ettiği yerlere taşıyacağımıza olan inancım tam" diyerek sözlerine nokta koyduğu belirtildi. Bunun ardından da futbolcuların soyunma odasını hep birlikte, "Re Re Re, Ra Ra Ra, Galatasaray, Galatasaray Şampiyon"tezahüratlarıyla inlettikleri ifade edildi.