Geçtiğimiz sezon Fransa'nın Nimes formasıyla sergilediği performansla Galatasaray, Lyon, Nantes ve St. Etienne'in transfer gündeminde yer alan Umut Bozok için kulübünden resmi bir açıklama geldi.

Nimes takımının Fransa Ligue 1'e çıkmasında büyük pay sahibi olan ve ligde 24 gole imza atan Umut Bozok için Nimes Sportif Direktörü Laurent Boissier çarpıcı sözler kullandı.

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Umut Bozok'u iyi bir teklif gelmesi halinde satabileceklerini açıklayan sportif direktör Boissier, ''Umut Bozok için bir teklif gelirse düşünürüz. Şu an bir teklif yok, ayrıca biz satmak da istemiyoruz. Bir bedel de belirlemedik ama teklif gelirse oturur, konuşuruz'' ifadelerini kullandı.

Fransız medyasında yer alan haberlerde ise Nimes'in Umut Bozok'u satmak için 5 milyon euronun üzerinde bir teklif beklediği belirtildi.

''GALATASARAY'DA OYNARIM...''

Umut Bozok, daha önce katıldığı Fransa'da bir televizyon programında Galatasaray'da forma giyebileceğinin sinyallerini de vermişti: ''Şu anda Türkiye'nin benim için ideal olduğunu düşünmüyorum. Bir gün orada oynarsam, taraftarı olduğum Galatasaray'da oynarım'' ifadelerini kullanmıştı.