Sarı-kırmızılı ekip, takıma sezonun ikinci yarısında büyük katkı sağlayan Yuto Nagatomo'nun transferi için harekete geçti. Japon futbolcunun bonservisini almak için İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, İtalya'nın yolunu tuttu.

Galatasaray yöneticis Abdurrahim Albayrak, Milano'da, İnter sportif direktörü Piero Ausilio ile görüşürken Ausiloi, bir yıl daha sözleşmesi olan yıldız oyuncu için 4 milyon euro talep etti.

Buna karşılık Albayrak ise 2 milyon euro vermeye hazır olduklarını ifade etti. İki takımın 3 milyon euro'ya el sıkışması beklenirken sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Fenerbahçe de devreye girdi

Başkanlığa yeni seçilen Ali Koç ile yeni bir sayfa açan ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'nin de Nagatomo ile ilgilendiği ve görüşme için randevu talep ettiği ifade edildi. Albayrak, 31 yaşındaki başarılı futbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için fiyat artıracak ve transferi bitirmeye çalışacak.

İTALYANLARIN İŞİNE GELİYOR

İnter küçük bir kazanç da olsa kulübün kasasına nakit olarak girecek her rakama evet demeye hazır. Nedeni ise FFP kuralları ile başı dertte olan İtalyan kulübün, UEFA'ya 40 milyon euro kazanç elde etme taahhüdü vermesi...

Süreye karşı yarışan İtalyan ekibin bu sebepten dolayı Abdurrahim Albayrak'ı Milano'ya davet etti. Ancak Fenerbahçe'nin devreye girmesi planları değiştirdi. (Fotomaç)