Portekizli teknik adamın öne çıkan sözleri şöyle:

"TEK ENDİŞEM TARAFTARDIR!"

Futbolcularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Benim mesleğimde tek endişem taraftarları mutlu etmek. Onlar cebinden para harcayıp buraya geliyor. Hem goller atmak hem de kalitemizi ortaya koyarak kazanmak güzel.

"22-23 KİŞİLİK KADRO KURUYORUM"

Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..." Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynuyorsanız, 3 günde bir maç çıkıyorsunuz demektir. Bunun bilincindeyim ve ben de bunun için 11 kişilik bir takım kurmuyorum, 22-23 kişilik bir takım kuruyorum. Oyuncularımın hepsine güveniyorum.

"HEDEFİMİZ AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU"

İlk hedefimizi gerçekleştirdik, ilk hedefimiz gruplara kalmaktı. 4. torbandan katılacağız. Diğer takımlar Şampiyonlar Ligi'nden geliyor. Gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk ama Fenerbahçe'nin büyüklüğüne bakınca sıralamalarda bu kadar aşağıda olmamalı.

"OFANSİF OLARAK GÜÇLÜYÜZ"

Ben ve oyuncularım taraftarı mutlu etmek için çok çalışıyoruz. Onları galibiyetlerle mutlu etmek istiyoruz, bunun için de gol atmanız lazım. Takım şu an ofansif olarak çok güçlü.

"TARAFTAR FORVET İSTİYOR AMA..."

Taraftarın bir forvet beklentisi var ama elimizdeki forvetler de performansını çok artırdı. Bu da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

"PORTEKİZ'DE DAHA ÇOK KAZANIYORDUM"

Taraftarların adımı söylediğini fark etmemiştim. Şimdi söylemenizle öğrendim, benim için de yeni bir haber oldu. Benim buraya gelme sebebim Fenerbahçe taraftarı. Buraya taraftarın coşkusu için geldim. Ben buraya para kazanmak için gelmedim, Portekiz'de kazandığımdan daha azını kazanıyorum. Buraya gelme sebebim Fenerbahçe taraftarını mutlu etmek. İsmimi bağırdıkları için teşekkür ederim. Ben Fenerbahçe'de taraftarların ve oyuncuların sevgisini hissettim. Bunu görmek, beni işime aşık ediyor.

"YOLA DEVAM!"

Biz yolumuza devam ediyoruz. İlk hedefimiz gruplara kalmaktı, bunu da başardık. Oyuncularımız ve bu kulüp, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde bu turnuvalarda gruplarda olmayı hak ediyor.

"FENERBAHÇE İLK 30 İÇİNDE OLMALI"

Fenerbahçe'nin son yıllarda kaybettiği prestiji tekrardan kazanması ve Avrupa kulüpler sıralamasındaki sırasını tekrardan yukarıya çıkartmalı. Fenerbahçe, her zaman Avrupa'nın en iyi 30 takımı arasında olmalı. Bunun için de maçlar kazanmalısınız, biz de şu an bunu yapıyoruz.

"ÖNCELİĞİM LİG ŞAMPİYONLUĞU"

Büyük önceliğim Türkiye Ligi şampiyonluğu. Ben buraya Türkiye Ligi şampiyonu olmaya geldim. Avrupa Ligi şampiyonluğu hedefi ile gelmedim bu şimdilik zor bir hedef ama bu turnuvada mümkün olduğu kadar yukarıya çıkmak istiyoruz.

"BANA GOL YETMEZ! HEP İSTERİM"

Ben her zaman takımdan daha fazla gol atmasını isterim. 2 attıysak 3! 3 attıysak 4 isterim! Oyuncularıma da bunu aşılamaya çalışıyorum. Ama tabii ki her maç böyle olacak diye bir şey yok. Bazı anlarda skoru kontrol etmeyi bilmeniz gerekiyor. Her maç aynı değildir. Bu da futbolun bir parçası. Dinamo Kiev ile tekrar eşleşme ihtimalimiz var. Onlarla karşılaştığımızda hazırlanmak için çok az süremiz vardı. İkinci maçın büyük kısmını 10 kişi oynadık. O maç boğazımda bir düğüm gibi kaldı. Bu ihtimali düşündüm ve onlarla yeniden oynamak isterim.

"DINAMO KİEV'İ İSTİYORUM!"

Dinamo Kiev maçı, boğazımda bir düğüm gibi kaldı diyebilirim. Rövanşın büyük kısmını 10 kişi oynadık. Bu ihtimali düşününce, Avrupa Ligi'nde onlarla tekrar oynamak isterim.

(Sporx)