Adım adım Süper Lig'e gelen İstanbul ekibi, zirve yarışında en yakın rakibine maç fazlasıyla 9 puan fark atmış durumda.

GALATASARAY'LA BERABER HAREKET EDİYOR

Eyüpspor başkanı Murat Özkaya, Galatasaray formasının göğüs sponsorluğunu yapıyor. Dursun Özbek ve Erden Timur'la arası iyi olan Özkaya, Galatasaray'a maddi-manevi destek vermekten de kaçınmıyor. Sezon başında Sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampına ziyaretlerde bulunmuştu.

DURSUN ÖZBEK - MURAT ÖZKAYA BULUŞMASI

Galatasaray başkanı Dursun Özbek geçen ay Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamalarda Eyüpspor'un tesislerini ziyaret ettiğini ve Murat Özkaya ile yaptığı görüşmede Galatasaray'ın tesis anlamında Eyüpspor'un gerisinde olduğunu kaydetmişti.

ESKİ GALATASARAYLILAR DİKKAT ÇEKİYOR

Eyüpspor takımında Ryan Babel, Ömer Bayram, Umut Bulut, Alpaslan Öztürk ve Jesse Sekidika gibi eski Galatasaraylı futbolcular bu sezon hemen hemen her maçta forma şansı buluyor.

Ertem Şener: "Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor" Ertem Şener: "Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor"

YENİ STAD MÜJDESİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüp Stadı'nın durumuyla ilgili katıldığı bir programda, "Eyüpspor Süper Lig'e çıkınca stadımızı büyüteceğiz. Eyüp Stadı'nı proje ihalesine çıkarıyoruz. Stat projesi yapmış firmalar girsin, bize öneriler getirsin. Öncelikle 10-12 bin kişilik tribün buraya nasıl sığar, bunu göreceğiz. Bunun projesini elde edeceğiz. Daha sonra başta Spor Bakanlığı olmak üzere kurumların kapısını çalmaya başlayacağız. Tüm projeyi hazır hale getirecek çalışmalara başladık." dedi.

(GsGazete)