20 yaşındaki futbolcu, netspor izle, Almanya doğumlu. 1.83 boyundaki Kerim, bu sezon Bundesliga'da üç maça çıkarken 60 dakika süre aldı.

Futbola Neckarau altyapısında başlayan Kerim, Manheim ve Hoffenheim altyapılarında top koşturduktan sonra 2020'de Schalke altyapısına geçti. Kerim'in güncel piyasa değeri 800 bin Euro.

Kerim Çalhanoğlu kimdir?

Kerim Çalhanoğlu 26 Ağustos 20202'de Almanya Mannheim'da dünyaya geldi. Alt yapı kariyerine SC Pfingstberg-Hochstätt'ta başlayan Kerim Çalhanoğlu 24 Eylül 2020'de Schalke 04 U19 Takımı'ndan A Takıma yükseldi. Genç futbolcu Almanya U20 takımında 5 maçta forma giydi ve 1 kez fileleri havalandırdı.

Van Aanholt ile yollar ayrılacak

Sarı kırmızılıların önceliği, Patrick van Aanholt ile anlaşma sağlamak. Karşılıklı görüşmelerde mutabakat sağlanamaması halinde, başka bir çözüm yolu denenecek. İstanbul devi, Hollandalı futbolcu ile karşılıklı fesih yoluna gidebilir.

Ümit Davala'dan Barış Alper ve Hakim Ziyech'e uyarılar Ümit Davala'dan Barış Alper ve Hakim Ziyech'e uyarılar

Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın oynadığı son 6 karşılaşmada forma şansı bulamamıştı. Cimbom, van Aanholt ile yollarını ayırırsa, tazminat ödeyecek. Aktarılan bilgilere göre bu rakam, 3.5 milyon euro yani yaklaşık 68 milyon TL.

(Fotomaç)