Özbek, ilk iş olarak sözleşmesi süren Domenec Torrent'le yolları ayıracak. Yeni başkanın, İspanyol teknik adam yerine düşündüğü hoca adayları arasında şu an Fatih Terim bulunmuyor.

IGOR TUDOR: GELMEYE HAZIRIM

Verona'dan ayrılan Igor Tudor, Dursun Özbek'in gelişiyle Galatasaray'a dönmeye çok istekli. Hırvat teknik adam, menajerleri aracılığıyla sarı-kırmızılı kulübe "Gelmeye hazırım" mesajını gönderdi. Tudor ismi masada.

ERDEN TİMUR'UN HAGİ SEVGİSİ

Özbek'in seçimi kazanmasında büyük payı olan Erden Timur'un Hagi sevgisi biliniyor. Timur'un davetlisi olarak Barcelona maçına gelen Rumen hoca, sürpriz aday olarak görülüyor. 57 yaşındaki teknik adamın G.Saray'ı tekrar çalıştırma hayali var.

YERLİ HOCA OLURSA OKAN BURUK

Arjantinli Gallardo'nun da ismi sarı-kırmızılı kulüp için geçiyor. Yabancı teknik direktör adaylarının ağırlıklı olduğu listede şu an için yerli tek alternatif Okan Buruk. Metin Öztürk'ün gönlündeki hoca olan Buruk, Özbek'ten haber bekliyor.

EN ZOR ADAY: GALLARDO

Arjantinli 46 yaşındaki teknik direktör, şu an River Plate'i çalıştırıyor. Gallardo'nun takımıyla 31 Aralık 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Murat Sancak'dan Galatasaray maçı sonrası tepki geldi! Murat Sancak'dan Galatasaray maçı sonrası tepki geldi!

2014 yılından bu yana River Plate'i çalıştıran Gallardo, 387 maçta görev yaptı ve 1.89 puan ortalaması tutturdu.

Marcelo Gallardo, Güney Amerika'nın en prestijli futbol organizasyonu olan Copa Libertadores'i, River Plate ile iki farklı dönemde kazanmayı başardı. 

(Sabah)