'Takım olarak iyiyiz ve arkadaşlığımız iyi'

İlk olarak deplasmanda alınan Adana Demirspor galibiyetine değinen Özgür Can Özcan, karşılaşmayla ilgili olarak ise; "Adana Demirspor maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Rakip 10 kişi kalınca oyun bizim lehimize gelişti ve kazandık. Karşılaşmaya ayrı bir motive olmadım. Adana Demirspor eski takımım ve başarılı olduğum bir camia. Takım olarak iyiyiz, arkadaşlığımız iyi. Takımda attığımız goller bana nasip oldu. Takımıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum" dedi.

'Şampiyonluk yaşamak istiyoruz'

Teknik direktör Yücel İldiz'den de bahseden Özgür Can, "Yücel hoca deneyimli bir hoca, bu ligde şampiyonlukları olan bir teknik adam. Hem o hem de bizler şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Şehirde hava var. Önümüzde iki önemli maç var. İki maçın sonucuna göre hedeflerimiz belli olacak" diye konuştu.

'Hedefim tekrar Süper Lig, Galatasaray'da şans bulamadım'

Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Özgür Can Özcan, Galatasaray'da şans bulmadığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Tekrardan Süper Lig hedefim var. Allah nasip ederse tekrar Süper Lig'de oynamak istiyorum. Galatasaray'da bizim zamanımızda çok iyi jenerasyon vardı. 87-88 jenerasyonuydu bu jenerasyondan sonra Emre Çolak ve Semih Kaya vitrine çıktı. Galatasaray'da yeterince şans bulamadım. Bulunduğum mevkii büyük sorumluluk getiren pozisyon. Galatasaray'dayken o dönem kiralık olarak Sakaryaspor'a gittim fakat geri dönüşümde şans bulmayı beklerken şans bulamadım ve demoralize oldum. Ondan sonraki 1-2 sene benim için kötü bir dönemdi.Kariyerimde kırılma noktam oldu" ifadelerini kullandı.

Ajansspor