Burak Yılmaz'ın sosyal medyada Galatasaray'la ilgili paylaşımı beğenmesi ve öncesinde Trabzonspor'u takip etmeyi bıraktığı yönündeki sosyal medyada yaygınlaşan haberlerin ardından, golcü futbolcunun Galatasaray'a transfer olacağı yorumlarına sebep olmuştu. Bu gelişmelerin ardından Galatasaraylı idarecilerden FutbolArena'ya, Burak Yılmaz hakkında açıklama geldi. 

Galatasaray'da Gomis'in Al Hilal'a transferinin ardından yönetim santrfor arayışlarını sürdürürken, Burak Yılmaz'ın instagram hesabı üzerinden Galatasaray paylaşımını beğenmesi sosyal medyada çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi. 

Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetiminden FutbolArena'ya bir açıklama geldi. Sarı kırmızılı idareciler, "Burak Yılmaz için herhangi bir girişimimiz olmadı." dedi. Öte yandan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak da Burak Yılmaz'ı transfer etmek için girişimlerinin olmadığını belirtti. 

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA KADRODA YER ALMADI

Hatırlanacağı üzere Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig 3. haftasında Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı maçın kadrosunda yer almadı. Bordo mavili kulüp golcü futbolcunun sakatlığının bulunduğunu ve bu sebeple kadroda olmadığını açıklamıştı.