Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisi için ekstra galibiyet primi uygulamasına gitme kararı aldı. 2. başkan Abdurrahim Albayrak da dün Florya'daki antrenmanı izlerken, sarı kırmızılı yönetim şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan derbi için özel uygulamaya gidecek.

5 MİLYON TL GALİBİYET PRİMİ

Sarı kırmızılılar derbi için 5 milyon TL galibiyet primi belirledi. Galatasaray yönetimi, sarı kırmızılıların Beşiktaş'ı mağlup etmesi halinde oyunculara yaklaşık 5 milyon TL prim verecek.

FATİH TERİM'DEN ŞAMPİYONLUK KONUŞMASI

Spor Toto Süper Lig 31. haftasında gözler Galatasaray - Beşiktaş derbisine çevrildi. Öte yandan derbi öncesinde TFF ve beIN Sports tarafından düzenlenen Futbolun Süperleri Ödül töreninde hiçbir Galatasaraylı ismin ödül alamasına Diagne sosyal medya hesabından tepki gösterirken, takımdaki futbolcular arasında da bu konunun konuşmak üzerine Fatih Terim devreye girdi. 

beIN Sports Futbolun Süperleri Ödül töreni 

Hatırlanacağı üzere Galatasaray kulübünden hiçbir yetkili isim protesto amaçlı düzenlenen ödül gecesine katılmazken, gecenin sonunda yine adaylar arasında olmasına rağmen Galatasaray'dan hiç kimsenin ödül almaası tartışma konusu olmuştu. Diagne'nin ödül törenine tepki olarak gece yarısı yaptığı sosyal medya paylaşımı ve sarı kırmızılı futbolcuların, Florya'da antrenman öncesinde bu konuyu konuşması üzerine Teknik Direktör Fatih Terim devreye girdiği öğrenildi.

FATİH TERİM'DEN FUTBOLCULARA: "TEK GERÇEK ÖDÜL ŞAMPİYONLUKLAR, KUPALARDIR."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcularınla yaptığı konuşmada "Bunun dışında bir başarı kıstası yoktur. Ligde 4 maçı kazanırsak yine şampiyonluğa ulaşacağız. Kupada finaldeyiz. Finali de kazanırsak Türkiye Kupası'nı da kaldıracağız. Kısaca Türkiye'de 3 kupaya da aday olan, yakın olan tek takım Galatasaray, yani sizlersiniz! Kısaca durum bu! Çıkın, mücadele edin, savaşın, kazanın ve sahada en güzel yanıtı verin!" İfadelerini kullandığı öğrenildi.

(Futbol Arena)