İşte Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye karşı sahaya sürmesi beklenen ilk 11. 

Galatasaray Fenerbahçe Bein Sports İzle

Fatih Öztürk

Muslera'nın yokluğunda görevi devralan tecrübeli file bekçisi, özellikle Başakşehir ve Hajduk maçında yaptığı kurtarışlarla güven verdi. Fenerbahçe karşısındaki performansı belirleyici olacak. 

Omar Elabdellaoui

Fiyat performans açısından Galatasaray'ın son yıllardaki en başarılı transferi olmaya aday. Norveçli, hem hücuma çıkışlarda hem de takım savunmasında Sarı-Kırmızılı ekibin önemli kozlarından biri.

Marcao

Galatasaray adına sezonun en formda ismi. Geriden oyun kurma özelliğini çok ileri seviyelere taşıdı. Bununla birlikte savunmasını da geliştiren Brezilyalı futbolcunun oyundaki varlığı güven veriyor.

Luyindama

Yaşadığı ağır sakatlık sonrası iyi dönse de henüz o eski formuna ulaşamadı. Buna rağmen tecrübesi ve gücüyle ligin en iyilerinden biri. Fener'in hızlı forvetleri karşısında ona çok iş düşecek.

Martin Linnes

Saracchi yetişmezse, sol bekte büyük ihtimalle Linnes görev yapacak. Norveçli futbolcu, solda oynadığı zamanlarda sağ bekten daha iyi performans gösteriyor. Thiam karşısında işi kolay olmayacak.

Taylan Antalyalı

Sezonun flaş ismi. Terim ondan müthiş bir oyun kurucu/ön libero çıkardı. Hem savunmada orta sahanın yükünü taşıyor hem de hücumu organize ediyor. Derbi, Taylan'ın yükselişinde kritik bir sınav.

Younes Belhanda

Ne onunla ne de onsuz... Herkesin ona sırtını çevirdiği dönemde kendisine hep destek olan Fatih hocasına en büyük armağanı performansıyla verdi. Sakinliğini korursa, derbinin kilidini çözebilir.

Emre Kılınç

Sivas'ta kanat performansıyla ön plana çıkarken, Galatasaray'da 8/9.5 arası bir role büründü. Savunma arkası koşuları, santrfora yaptığı destek hücuma çeşitlilik katıyor. Bugünkü rolü kritik.

Sofiane Feghouli

Klasik sezon başlangıcı sancısı yaşıyor. Ligin en yetenekli ve kaliteli oyuncularından. Ancak şu ana kadar en iyi seviyesine ulaşamadı. Buna rağmen tecrübesiyle derbideki en önemli silahlardan.

Arda Turan

Geri dönüşüyle ilgili endişe taşıyan kesimin soru işaretlerini formayı sırtına geçirdiği her gün bir kez daha ortadan kaldırıyor. Takımı psikolojik açıdan ayağa kaldırdı. Çok büyük bir avantaj.

Radamel Falcao

Dünyanın sayılı golcülerinden Falcao, fiziksel formu yerinde olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösteriyor. Sezona çok iyi başlayan Kolombiyalı, bu derbiyi de boş geçmeyecek gibi görünüyor.