Saat 21.00'de başlayacak Galatasaray - Ofspor maçı A Spor'dan naklen yayınlanacak. Mücadelenin hakemi ise Cihan Arslan oldu.

Galatasaray'ın 11'i: Okan, Dubois, Ross, Metehan, Aanholt, Midtsjö, Berkan, Mata, Yunus, Seferovic, Gomis.

Yedekler: Jankat, Kerem, Emin, Barış Baran, Özgür Baran, Ali Efe, Kazımcan, Boey,

Yusuf Demir, Icardi, Torreira, Abdülkerim, Oliveira, Barış ve Rashica kadroda yer almadı.

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

Metehan Baltacı ilk kez Galatasaray formasıyla resmi maçta ilk 11 başlayacak.

Maça ilgi büyük

Galatasaray taraftarının hafta içi ve geç saatte olmasına rağmen karşılaşmaya ilgisi büyük. Sarı-Kırmızılılar dün itibarıyla piyasaya sunulan biletleri tüketti. Ancak kombine sahiplerinin stada gelememe ihtimali nedeniyle, sosyal medyada yine geniş çaplı bir bilet devir organizasyonu başlatıldı.

3. Lig'de zor günler yaşıyorlar

Galatasaray'ın kupadaki rakibi Ofspor, 3. Lig'de oldukça zor günler geçiriyor. 17 takımlı TFF 3. Lig 2. Grup'taki 10 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik ve 5 yenilgiyle 7 puan toplayabilen Karadeniz temsilcisi, 15. sırada kümede kalma mücadelesi veriyor. Ligdeki son 6 maçta 3 beraberlik, 3 de yenilgi yaşayan Ofspor, kupada ise 2. Lig ekibi Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek büyük bir sürprize imza attı. Bugün de Galatasaray karşısında bir sürpriz daha arayacaklar.

Teknik direktörü yabancı değil

3 haftalık üst üste mağlubiyetin ardından, 27 Ekim'de takımın başına geçen ve çıktığı 2 maçta takıma 2 beraberlik kazandıran Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Galatasaray'ın efsane futbolcusu Tugay Kerimoğlu'nun ağabeyi. Futbolculuk döneminde sağ bek olarak görev yapan Kerimoğlu, sırasıyla Trabzonspor , Sebatspor, Rizespor, Beykozspor, Sarıyer, Üsküdar Anadolu ve Alibeyköy takımlarının formalarını giydi. 59 yaşındaki çalıştırıcı, Ofspor'dan önce Bakırköyspor, Küçükçekmece, İstanbulspor, Yalovaspor, Kartalspor, Belediye Vanspor, Artvin Hopaspor, Muğlaspor, Bayrampaşa, Gümüşhanespor, Adıyaman ve Darıca Gençlerbirliği'nde görev yaptı.

(Fanatik)