Teknik Direktör Fatih Terim ilk olarak takımda kaliteli yerli ayaklar görmek istiyor.Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yıldız oyuncularına göz diken Fatih Terim, Galatasaraylılara büyük bir sürpriz yapacak.Transfer listesinde gözünü ilk olarak yerli oyunculara diken Galatasaray'ın yerli oyuncu listesi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gözünü korkuttu.İlk 11'e en az 5 tane yerli oyuncu monte etmeyi düşünen Fatih Terim, transfer listesini yönetime verdi.

Birbirinden ünlü yeteneklerin yer aldığı listeyi gören Galatasaray taraftarları sosyal medyada ayağa kalktı.Cim Bom'da yerli oyuncu transfer çalışmaları sürerken, yurt dışında süren yabancı oyuncu transferleri de basına sızdı.Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in raporu doğrultusunda dünyaca ünlü golcü ve kanat forvetlerle temasa geçti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, taraftarlarını ayağa kaldıracak transferlere imza atmak üzere.Adı geçen sene de Sarı Kırmızılı takımla geçen ünlü yıldızlar Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Hem lig, hem kupa hem de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'ın sır gibi sakladığı transfer listesi sonunda basına sızdı.

İşte Galatasaray'ın yabancı oyuncu transfer listesi:

Frank Ribery

Mario Balotelli

Bruma

Ryan Babel

Radamel Falcao

Garry Rodrigues

Douglas

Moussa Djenepo

Krepin Diatta

Joseph Paintsil

Andy Carroll

(Takvim)