Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu ülkesinde verdiği röportajda, eski takımı Flamengo’nun kendisinde özel bir yeri olduğunu söyledi. Samba Gold’da dördüncü sırayı alarak, Avrupa’daki Brezilyalı futbolcular arasında mevkisinin en iyisi olarak ödüllendirilen deneyimli orta saha oyuncusu, Radio Globo’ya açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya üzerinden zaman zaman Flamengo formalı resimlerini paylaşan Melo, “Flamengo’nun yapacağı bir transfer teklifi beni elbette düşündürür. Ancak bu şu aşamada çok zor görünüyor. Takımımda idol olarak görülüyorum ve daha Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde önemli maçlara çıkacak” dedi.

Brezilya milli takımı rüyasının devam ettiğini de dile getiren Melo, bunun sarı kırmızılı ekipteki performansını da yukarı taşımasına yol açtığını belirterek, “Sıkı çalışmaya devam ediyorum. Dünya Kupası’nda forma giymek istiyorum. Scolari’nin tüm oyuncuları izlediğini ve mercek altına aldığını biliyorum. O yüzden milli formayı giymek için önce kulübümde başarılı olmam gerektiğinin farkındayım” diye konuştu.

Skorer